Agilos business blog 

header.jpg

Klanten van Agilos delen hun ervaringen tijdens de 5 Qlik Sense Tour evenementen

Geschreven door Gilles Hocepied op 24-jun-2016 16:00:00

Om de Belgische en Luxemburgse markt op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van Qlik, heeft Agilos de afgelopen weken 5 evenementen georganiseerd in Brussel, Gent, Kortrijk, Luik en Luxemburg.

Meer lezen

Categoriën: Qlik Sense

Touch Point Insights helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun retailkanaal

Geschreven door Edwin Willems op 1-jun-2016 21:00:00

Agilos en SIRIUS slaan de handen in mekaar en helpen klanten een beter inzicht te verkrijgen in de prestaties van hun verkooppunten.

Brussel, 1 Juni 2016 – Agilos, het leidende expertcentrum voor innovatieve BI in België en Luxemburg, en SIRIUS Insight, een data & advanced analytics consultancybedrijf dat haar klanten helpt bij het optimaliseren van sales & marketing prestaties van hun touch point kanalen, hebben gezamenlijk Touch Point Insights ontwikkeld.

Meer lezen

Categoriën: Qlik Sense, Alteryx, GeoQlik, Retail

NIEUWS - Qlik versterkt Cloudoplossingen met de overname van Industrial CodeBox

Geschreven door Edwin Willems op 2-mei-2016 21:00:00

Qlik® heeft aangekondigd dat het Industrial CodeBox heeft overgenomen, het bedrijf achter QVSource. Dit programma laat Qlik Sense® en QlikView® gebruikers data afkomstig uit cloudbronnen zoals social media, Software-as-a-Service (SAAS) applicaties en andere webapplicaties toevoegen in hun applicaties. Dit biedt diepere inzichten.

Meer lezen

Categoriën: Qlik, Qlik Sense, QlikView

Agilos Agile Analytics Academy

Geschreven door Koen Biesemans op 1-mrt-2016 11:39:00


Agile BI (Flexibele BI) heeft zijn waarde bewezen in de snel veranderende economie van tegenwoordig. Een traditionele Business Intelligence (BI)-benadering kan niet omgaan met de snel veranderende eisen van vandaag. Agile BI levert de snelheid en flexibiliteit om snel mee te veranderen met interne wijzigingen, maar kan ook tijdig reageren op externe gebeurtenissen zoals concurrentiedruk.

Meer lezen

Categoriën: Qlik, Qlik Sense

Agilos onderzoekt en deelt Qlik Sense Extensies

Geschreven door Julie op 5-okt-2015 10:11:00

Eén van de mooie dingen van Qlik Sense is dat u extensies kunt maken aangepast aan uw eigen behoeften. Vele ontwikkelaars hebben dit begrepen en bouwen diverse extensies. Sommige extensies zijn goed, anderen zijn minder bruikbaar… Om u te helpen heeft Agilos een project gestart. Wij selecteren de beste extensies voor diverse doeleinden en delen ze met u. Wij hebben ze getest, maar ook de tekortkomingen bekeken. Deze ervaring willen wij met u delen. Wij zijn vandaag met enkele extensies begonnen, maar zullen regelmatig nieuwe extensies toevoegen. Vergeet dus niet om hier terug te keren en uw Qlik Sense platform nog krachtiger te maken!

Meer lezen

Categoriën: Expertise, Qlik, Qlik Sense, Technical

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels