Agilos business blog 

header.jpg

Ontdek Inzichten in de Gezondheidszorg met Data Discovery Tools

Geschreven door Mohammed Merkachi op 4-jul-2016 9:30:00

De gezondheidszorg is slechts één sector die voordelen ondervindt van de inzet van business intelligence tools zoals data discovery software. Deze nieuwe generatie BI-tools zorgt voor nieuwe en verfrissende perspectieven binnen de informatica in de gezondheidszorg. Clinici verkrijgen cruciale inzichten over wanneer en waar zij de tools nodig hebben met betrekking tot zorg. Kortere wachttijden, minimale heropnames en verbeterde kwaliteit van de zorg vormen slechts het topje van de ijsberg aan voordelen die de gezondheidszorg ondervindt met data discovery tools.

Meer lezen

Categoriën: Healthcare

Hoe u een award kan winnen met het stroomlijnen van het factureringsproces

Geschreven door Gatien Hocepied op 2-dec-2015 10:01:00

In Belgische ziekenhuizen is facturering een complex proces: gegevens komen uit diverse systemen, handmatig ingeven, factuurposten verwijderd vanwege factureringsregels… Het betrekken van artsen in het factureringsproces voorkomt een hoop frustratie bij alle betrokkenen, inclusief de CFO, het hoofd administratie of de backoffice. Is het echt zo eenvoudig? Wellicht. Maar van waar die frustratie?

Meer lezen

Categoriën: BI Strategy, Healthcare, Customer case

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels