Agilos business blog 

header.jpg

NIEUWS - Qlik versterkt Cloudoplossingen met de overname van Industrial CodeBox

Geschreven door Edwin Willems op 2-mei-2016 21:00:00

Qlik® heeft aangekondigd dat het Industrial CodeBox heeft overgenomen, het bedrijf achter QVSource. Dit programma laat Qlik Sense® en QlikView® gebruikers data afkomstig uit cloudbronnen zoals social media, Software-as-a-Service (SAAS) applicaties en andere webapplicaties toevoegen in hun applicaties. Dit biedt diepere inzichten.

Meer lezen

Categoriën: Qlik, Qlik Sense, QlikView

Agilos biedt een 'Health Check' aan voor uw Qlik platform

Geschreven door Michael Laenen op 10-mrt-2016 9:57:00

Neemt de performantie van uw Qlik platform af? Zijn er wijzigingen in de personeelsbezetting van de technische mensen, veranderingen in de bedrijfsstructuur of de BI-omgeving en heeft u moeite om hier mee om te gaan? Of denkt u meer voordeel te kunnen halen uit uw QlikView of Qlik Sense investering? Dan is een Health Check iets voor u!

Meer lezen

Categoriën: Expertise, Qlik, QlikView

Agilos helpt BIA met het visualiseren van SAP-data

Geschreven door Edwin Willems op 7-mrt-2016 16:02:00

BIA, een marktleider in verkoop en onderhoud van uitrusting voor mijnen, overheidswerken, recycling en energieproductie, heeft besloten om SAP te implementeren als duurzame en waardevolle toevoeging voor hun klanten. Met de automatisering van handmatige processen kwamen er meer gegevens beschikbaar. Tijd om een bedrijfsbrede oplossing voor business intelligence en analytics te overwegen.

Meer lezen

Categoriën: Expertise, News, Customer case, QlikView

QlikView 12 is er!

Geschreven door Edwin Willems op 8-dec-2015 10:08:00

Bron: James Fisher, Qlik VP Global Product Marketing, Qlik blog, 8 december 2015

In april hebben wij op Qonnections, onze 10e bijeenkomst met wereldwijde partners, Qlik Sense 2.0 en onze platformstrategie met de wereld gedeeld. Dit was ook de eerste keer dat wij details vrijgaven over onze plannen met QlikView 12. Vandaag ben ik verheugd dat ik kan vertellen dat het er is! QlikView 12 is hier!

Meer lezen

Categoriën: Qlik, QlikView

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels