Agilos business blog 

header.jpg

Push Intelligence vs. Business Intelligence

Geschreven door Edwin Willems op 21-mrt-2016 11:30:00

Vele organisaties hebben Business Intelligence (BI) tools geïmplementeerd, in de hoop dat zij hun werkzaamheden effectiever kunnen maken door het te baseren op data. Ondanks miljoeneninvesteringen in BI-applicaties, lost de technologie zijn belofte niet in. Het valt analisten, waaronder Gartner, op dat gebruikers de BI-tools onvoldoende inzetten. Push Intelligence is de nieuwe Business Intelligence aanpak waarmee de businessanalist beter kan voldoen aan de behoeften van de gebruiker. Waar gebruikers met Business Intelligence de dashboards moeten doorzoeken om relevante wijzigingen te vinden, attendeert Push Intelligence de gebruikers op een proactieve manier op veranderingen in de voor hen relevante key performance indicators (KPI’s).

Meer lezen

Categoriën: Qlik, Metric Insights, Push Intelligence

NIEUWS - Agilos en Metric Insights brengen Push Intelligence naar Qlik Klanten

Geschreven door Edwin Willems op 9-nov-2015 10:14:00

Brussel, 9 november 2015 – Agilos, de toonaangevende expert voor Qlik® in België en Luxemburg, heeft een overeenkomst getekend met Metric Insights, de leider in Push Intelligence, om de producten te introduceren in de Belux-regio.

Meer lezen

Categoriën: Expertise, Qlik, BI Strategy, Metric Insights

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels