Agilos business blog 

header.jpg

Klanten van Agilos delen hun ervaringen tijdens de 5 Qlik Sense Tour evenementen

Geschreven door Gilles Hocepied op 24-jun-2016 16:00:00
Gilles Hocepied

QST2016_banner_LI.jpgOm de Belgische en Luxemburgse markt op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van Qlik, heeft Agilos de afgelopen weken 5 evenementen georganiseerd in Brussel, Gent, Kortrijk, Luik en Luxemburg.

Presentaties van Agilos hielpen deelnemers het belang te begrijpen van de verbinding tussen mensen, gegevens en ideeën in hun organisaties, met als doel nieuwe data gedreven mogelijkheden te ontdekken in hun gegevens. Middels live demonstraties en praktijkervaringen met de producten, konden deelnemers inzien waarom Qlik’s platform een unieke positie heeft om organisaties te helpen bij het realiseren van het volledige potentieel van analytics. Dit zorgt voor groei, versnelt resultaten en optimaliseert de terugverdientijd.

QST2016_BMW_Monserez1.jpgMaar de hoogtepunten kwamen duidelijk van live getuigenissen van Bubble Post, BMW Monserez, Mactac, Physiol en WSI. Deze klanten deelden niet alleen hun verhaal over bedrijfsuitdagingen en hoe zij dit aanpakten met een Qlik Sense oplossing, maar zij gaven ook een live demo van hun productie-applicaties.

Naast de kans om exclusieve inzichten te krijgen in Qlik’s product roadmap, maakten deelnemers gebruik van de mogelijkheid om te netwerken met collega’s, klanten en experts. Zij konden ontdekken waarom Qlik voor het zesde jaar op rij als leider verkozen is in het Gartner Magic Quadrant.

Tijdens enkele van deze evenementen konden deelnemers een weekend met een Tesla of BMW i8 winnen, of zelfs een testrit doen met een BMW i8 bij BMW Monserez.

Geïnteresseerd in een testrit met Qlik Sense? Laat het ons weten!

Terug naar blog-overzicht

Categoriën: Qlik Sense

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels