Agilos business blog 

header.jpg

Touch Point Insights helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun retailkanaal

Geschreven door Edwin Willems op 1-jun-2016 21:00:00

Agilos en SIRIUS slaan de handen in mekaar en helpen klanten een beter inzicht te verkrijgen in de prestaties van hun verkooppunten.

Brussel, 1 Juni 2016 – Agilos, het leidende expertcentrum voor innovatieve BI in België en Luxemburg, en SIRIUS Insight, een data & advanced analytics consultancybedrijf dat haar klanten helpt bij het optimaliseren van sales & marketing prestaties van hun touch point kanalen, hebben gezamenlijk Touch Point Insights ontwikkeld.

Meer lezen

Categoriën: Qlik Sense, Alteryx, GeoQlik, Retail

Bent u een Business of Data analist …

Geschreven door Edwin Willems op 31-mrt-2016 9:30:00

… dan weet u dat het voorbereiden van meerdere gegevensbronnen, of het samenvoegen van bronnen, een tergend langzaam proces kan zijn. Alteryx is een innovatieve technologie waarmee u dit via “drag-and-drop” kunt doen. Meld u aan voor een gratis workshop op 28 april in Brussel!

Meer lezen

Categoriën: Alteryx, Data Preparation, Data Blending

Hoe u geld kunt besparen met het gebruik van externe data

Geschreven door Jeremy Jean op 3-dec-2015 10:04:00


Ik kwam laatst een klant tegen die het volgende probleem had. Deze klant heeft veel vrachtwagens rondrijden. Hoewel het plannen van de routes goed geoptimaliseerd is, wordt er veel tijd (en geld) verloren in de file. De klant raakte erg gefrustreerd dat zijn bedrijf, ondanks zijn routeplanningsysteem, met ernstig tijdverlies te maken heeft. Niet alleen komen sommige verzendingen te laat, maar sommige routes hadden beter gepland kunnen worden als hij rekening had kunnen houden met die files…

Meer lezen

Categoriën: Alteryx

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels