Agilos business blog 

header.jpg

QlikView 12 is er!

Geschreven door Edwin Willems op 8-dec-2015 10:08:00
Edwin Willems
Find me on:

Bron: James Fisher, Qlik VP Global Product Marketing, Qlik blog, 8 december 2015

QV12-Large_625x349.jpeg

In april hebben wij op Qonnections, onze 10e bijeenkomst met wereldwijde partners, Qlik Sense 2.0 en onze platformstrategie met de wereld gedeeld. Dit was ook de eerste keer dat wij details vrijgaven over onze plannen met QlikView 12. Vandaag ben ik verheugd dat ik kan vertellen dat het er is! QlikView 12 is hier!

Er is geen twijfel over mogelijk dat vele van onze 37.000 wereldwijde klanten enthousiast hebben gewacht op deze versie. Maar waarom? Omdat QlikView een erg volwassen product is, met vele functionaliteiten, en het is (naar mijn mening) ongetwijfeld het product dat een revolutie teweeg heeft gebracht in business intelligence. Het heeft de wereldwijde data discovery markt, zoals we die vandaag de dag kennen, gecreëerd. Wat is er zo belangrijk aan QlikView 12?

Een investering in QlikView 12 is een investering in Qlik

Met QlikView 12 bevestigt Qlik de toewijding die ze hebben aan de bewezen, toonaangevende data discovery oplossing. Dit bevestigt de langetermijninvestering van onze klanten in het product. Het is voor onze klanten ook het fundament om met Qlik samen te werken en hun business intelligence strategieën te ontwikkelen. Zij kunnen tegemoetkomen aan de groeiende behoeften van de BI-gebruikers, door meerdere use cases te behandelen via een unieke platformbenadering met visuele analytics.

QlikView 12 draait nu op de tweede generatie QIX (Qlik Data Indexing) engine waarop het gehele Qlik portfolio draait. Hierdoor kunnen wij klanten beter helpen met nieuwe use cases in Qlik Sense. Door het eenvoudiger te maken om datamodellen over het hele platform te delen, kunnen klanten steeds beter het hele plaatje van hun gegevens inzien.

Onze investeringen hebben ook een positieve invloed op hoe klanten QlikView gebruiken. QlikView 12 bevat een aantal implementatie-, prestatie-, beveiligings-, en verbindingsverbeteringen met een betere toegankelijkheid via mobiele touch-mogelijkheden. Bovendien kunnen QlikView klanten nu profiteren van de strategie van Qlik om waardevolle clouddiensten aan te bieden – zoals de “Data as a Service” dienst van Qlik: Qlik DataMarket.

Simpel gezegd is QlikView een business intelligence oplossing met een ongeëvenaarde stamboom, vele functionaliteiten en de laagste eigendomskosten op de markt. Klanten, waaronder Cisco, Lush en Texas Children’s Hospital, gebruiken QlikView om krachtige ‘guided analytics’ en dashboards te leveren aan kenniswerkers in hun organisaties. Met QlikView 12 is deze investering veilig. Maar ik geloof sterk in samenwerkingsverbanden voor de lange termijn. Daarom zien wij data als een bron en ligt onze focus op de gebruikers. Dit zijn mensen die gegevens inzetten voor besluitvorming, en daarom geloof ik dat een investering in QlikView 12 een langetermijninvestering in Qlik is. Het is de basis waarmee onze klanten gedifferentieerde analytics strategieën kunnen volgen, om hun mensen succesvol te maken binnen hun markt.

Welkom bij QlikView 12.

Terug naar blog-overzicht

Categoriën: Qlik, QlikView

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels