Agilos business blog 

NIEUWS - Agilos en Metric Insights brengen Push Intelligence naar Qlik Klanten

Geschreven door Edwin Willems op 9-nov-2015 10:14:00
Edwin Willems
Find me on:

Brussel, 9 november 2015 – Agilos, de toonaangevende expert voor Qlik® in België en Luxemburg, heeft een overeenkomst getekend met Metric Insights, de leider in Push Intelligence, om de producten te introduceren in de Belux-regio.

Onze missie is het ondersteunen van bedrijven om competitiever en flexibeler te worden, middels slimmer en beter gebruik van gegevens. In ons best-of-breed platform was Push Intelligence de ontbrekende component,” zegt Gilles Hocepied, algemeen directeur van Agilos. “Metric Insights geeft bedrijven de kans om te focussen, samen te werken en actie te ondernemen op basis van kritische gebeurtenissen in hun gegevens. Het maakt informatie, die nu op meerdere plekken opgeslagen is waaronder in Qlik, nog bruikbaarder. Bovendien geeft het klanten een hoger rendement op de investering in het Business Intelligence systeem”.

Metric Insights biedt een Push Intelligence platform waarmee u kunt zien wanneer en waarom uw belangrijkste business metrieken wijzigen. Metric Insights koppelt het KPI Warehouse op een eenvoudige manier met metrieken uit uw Business Intelligence, SaaS, Big Data en andere visualisatietools. Een samenwerkingslaag voegt context en persoonlijke notificaties toe aan de gegevens. Op deze manier kunnen gebruikers hun aandacht richten op de belangrijke business issues.

« Metric Insights brengt de echte kracht van data naar boven en overbrugt de afstand naar data-gestuurde besluitvorming, » zegt Steve Mock, COO van Metric Insights. « Het succes van Agilos op de BeLux markt, en de focus op maximalisatie van het rendement op BI-trajecten van klanten, waren voor ons doorslaggevend om met Agilos in zee te gaan. »

Lees meer over Push Intelligence

Metric Insights Push Intelligence

 

Terug naar blog-overzicht

Categoriën: Expertise, Qlik, BI Strategy, Metric Insights

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels