Agilos business blog 

header.jpg

Agilos wint wereldwijd awards voor zijn 'TIC' Qlik Sense Workshop Series

Geschreven door Edwin Willems op 18-mrt-2016 11:32:00
Edwin Willems
Find me on:

Qlik heeft, met wereldwijd meer dan 1700 Qlik partners, Agilos uitgeroepen tot de nr. 1 partner wat betreft het genereren van het meeste websiteverkeer en de meeste Qlik Sense downloads. Onze ‘Touching Is Convincing’ Qlik Sense Workshops werken als katalysator. Als u Qlik Sense nog niet ‘aangeraakt’ hebt, neem dan een paar uur de tijd om één van onze workshops te bezoeken. Geloof ons niet op alleen ons woord.

Qlik_Awards_Agilos.jpgEind vorig jaar zijn wij begonnen Qlik Sense workshops te organiseren. Wij helpen mensen niet alleen begrijpen waarom Qlik een superieure BI-technologie biedt – op basis van associatieve modellering – maar we zorgen ervoor dat men het ook zelf kan uitproberen. Een aantal jaren geleden begon Qlik met een ‘Seeing Is Believing’ (SIB) aanpak. En inderdaad, associatief zoeken is moeilijk uit te leggen. Het helpt enorm om het zelf te zien. Maar bij Agilos wilden wij nog een stap verder gaan en hebben wij het SIB-concept omgezet naar een TIC-concept: ‘Touching is Convincing’. Alleen wanneer u zelf een dashboard of ‘analytic app’ hebt ontwikkeld, begrijpt u de kracht van associatieve search en responsive design. Het is geweldig om te zien dat alle deelnemers aan zulk’n workshop er in slagen hun eigen associatieve model en dashboard te maken. Op dit moment hebben meer dan 250 mensen onze (gratis) ‘Qlik Sense Essentials’ workshops bijgewoond.

Gebaseerd op de feedback van deelnemers hebben wij dan een Qlik Sense Masterclass ontwikkeld. Hier leert u omgaan met grote hoeveelheden gegevens, het uitbreiden van Qlik Sense met voorspellende mogelijkheden, nieuwe visualisaties enz. maar ook geavanceerde architecturen zoals cloud-implementatie.

Voor de klanten die QlikView al gebruiken, hebben wij een workshop ontwikkeld die dieper ingaat op de architectuur van Qlik. Ook leert u de belangrijkste verschillen tussen QlikView en Qlik Sense, welke oplossing u wanneer kiest en hoe u migreert van QlikView naar Qlik Sense, mocht u dit willen.

Wij zijn zeer trots dat Agilos door Qlik is uitgeroepen tot de nr. 1 partner van de meer dan 1700 wereldwijde Qlik partners voor het genereren van het meeste websiteverkeer en de Qlik Sense downloads die wij genereren. Het continue leerproces van onze experts, onze workshops en het delen van onze expertise met zowel ICT als businessgebruikers werpen vruchten af! Wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer u het product ‘aangeraakt’ hebt, het moeilijk wordt om technologie te vinden die vergelijkbaar is met de kracht van associatieve modellering.

Geloof ons niet op ons woord. Meld u aan voor één van onze workshops en zie het met eigen ogen. Wij hopen u snel te verwelkomen!

Qlik Sense Workshop Series

Terug naar blog-overzicht

Categoriën: Qlik, sense

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels