Agilos business blog 

header.jpg

Agilos ontvangt de Qlik ‘Solution Provider of the year’ award

Geschreven door Edwin Willems op 5-mei-2016 3:00:00
Edwin Willems
Find me on:

De focus van Agilos op innovatieve Business Intelligence wordt beloond door Qlik Benelux

ORLANDO, Florida, Verenigde Staten, 4 mei 2016 – Agilos, het leidende expertcentrum voor Qlik in België en Luxemburg, is door Qlik beloond voor de fantastische bijdrage aan het succes van Qlik in de Benelux. Deze award werd uitgereikt tijdens Qonnections 2016, de jaarlijkse bijeenkomst van wereldwijde partners en klanten van Qlik die dit jaar in Orlando, Florida werd georganiseerd.

 

Agilos_Solution_Provider_of_the_year_2016_small.jpgHet is indrukwekkend om te zien hoe Agilos door middel van focus, expertise en de oplossingen gebaseerd op Qlik technologie, de voornaamste aanbieder van oplossingen in de Benelux is geworden. Hun klantsucces is het bewijs dat Qlik er klaar voor is om marktleider te worden in de BI-markt. Ik ben ervan overtuigd dat de betrokkenheid en toewijding van Agilos zal bijdragen aan het vertalen van de sterke, op visuele analytics gebaseerde visie van Qlik, naar BI-leiderschap in België en Luxemburg” zegt Sabine Palinckx, Country Manager Qlik Benelux.

De technologie en oplossingen van Agilos zijn gebouwd op innovatieve business intelligence technologie, waaronder Qlik software en uitbreidingen van derde partijen, waaronder Alteryx, GeoQlik en Metric Insights.

We hebben Agilos in 2009 opgericht met de intentie om innovatieve oplossingen te bieden en bedrijven te helpen bij de besluitvorming. Onze focus op klantsucces en een snelle toevoeging van waarde betaalt zich uit” zegt Gilles Hocepied, directeur van Agilos. “Het is echter de combinatie van business en technologische expertise die zorgt voor succesvolle oplossingen voor onze klanten.

Luister naar de succesverhalen van enkele van onze klanten en medt U vandaag nog aan voor een van de Qlik Sense Tour 2016 evenementen.

New Call-to-action

Terug naar blog-overzicht

Categoriën: Expertise, Qlik

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels