Agilos business blog 

header.jpg

Bent u een Business of Data analist …

Geschreven door Edwin Willems op 31-mrt-2016 9:30:00
Edwin Willems
Find me on:

… dan weet u dat het voorbereiden van meerdere gegevensbronnen, of het samenvoegen van bronnen, een tergend langzaam proces kan zijn. Alteryx is een innovatieve technologie waarmee u dit via “drag-and-drop” kunt doen. Meld u aan voor een gratis workshop op 28 april in Brussel!

Alteryx_Workshops_email_800.png

Agilos heeft besloten om deze technologie naar de Belgische en Luxemburgse markt te brengen. Alteryx zorgt voor een betere besluitvorming in uw organisatie door middel van self-service data analytics.

Analisten houden van het Alteryx analytics platform omdat zij daarmee betere inzichten verkrijgen. Zij kunnen moeiteloos interne data, data van derden en cloud-data met elkaar samenvoegen en het daarna analyseren met “drag-and-drop” tools. Dit kan allemaal geïntegreerd worden in één enkele workflow, zonder te hoeven programmeren.

Wij organiseren 2 workshops om deze fascinerende technologie voor data-analyse te ontdekken: een ochtendsessie ‘Alteryx Essentials’ introduceert Alteryx. Bent u geïnteresseerd om de geavanceerde opties – zoals “geografische” en “voorspellende” analyse – te ontdekken? Op dezelfde dag -in de namiddag- organiseren wij de ‘Alteryx Advanced’ workshop. Beide workshops zijn praktisch van aard. Geen blabla. Wanneer u de workshop verlaat, heeft u uw eigen workflow en analyse gemaakt.

De workshops zijn gratis. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u de kracht gaat inzien zodra u de oplossing zelf ‘aangeraakt’ heeft. Voor deze workshops kunt u een gratis proefversie van Alteryx downloaden of, indien nodig, een laptop van ons gebruiken.

In de workshop komt naar voren hoe datavoorbereiding en analyse geëvolueerd is van broze spreadsheets en complexe coderingen naar een efficiënte manier van datavoorbereiding en analyse. In de workshop ervaart u deze efficiëntie zelf. U maakt met Alteryx uw eerste workflow en u gebruikt uw laptop voor datasamenvoeging en analyse.

Voordat u naar huis gaat, zal u de voordelen van Alteryx zelf kunnen ervaren hebben:

  • Combineer data en schoon data op van spreadsheets, data warehouses, cloudapplicaties en andere bronnen
  • Voeg eenvoudig data van verschillende bronnen samen en herhaal dit proces (automatisch) met nieuwe data
  • Analyseren – voorspellend, statistisch en ruimtelijk – middels een intuïtieve gebruikersinterface, zonder te programmeren

Aangezien het aantal plekken beperkt is, raden wij u aan om niet te wachten met uw aanmelding.

More Information 

 

Terug naar blog-overzicht

Categoriën: Alteryx, Data Preparation, Data Blending

Via deze blog deelt Agilos expertise, visies en ideeën over verschillende onderwerpen in de wereld van Business Intelligence.

You can also read this blog in English. Vous pouvez lire ce blog en Français.

Op zoek naar meer technische artikels? Bezoek dan onze tech blog !

Inschrijven voor maandelijkse email updates

Recente artikels